VIDEO | "Un nenorocit a distrus tot!" Cum a dispărut FC Vaslui, o echipă care se lupta la titlu

9 dec 2015 61487 afişări ProSport Live

După câţiva ani în care s-a luptat pentru titlu în Liga 1, FC Vaslui a dispărut definitiv. O dată cu retragerea lui Adrian Porumboiu de la cârma echipei, formaţia moldavă a intrat pe o pantă descendentă şi în cele din urmă şi-a încetat existenţa.

Porumboiu lasă de înţeles că Ciprian Damian este principalul vinovat pentru declinul Vasluiului. Fostul mare arbitru spune că a lăsat echipa cu o sumă importantă în conturi, sumă ce ar fi trebuit să fie suficientă pentru a supravieţui fără probleme.

"S-a spulberat o echipă din cauza demenţei unora. Un nenorocit a distrus tot ce s-a construit aici. Dar s-a făcut tot posibilul ca această echipă să dispară, unii oameni nu au nicio calitate (n. red. Ciprian Damian). Niciodată nu avea voie să dispară FC Vaslui! Avea de încasat 2,5 milioane de euro din drepturi TV, valoarea lotului era de 14 milioane de euro", a declarat Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.