VIDEO | Transfer de marcă pentru ProSport: ştirile vor fi prezentate de Mihaela Măncilă cu o abordare total diferită pentru spaţiul media din România

28 mar 2017 4795 afişări ProSport Live
VIDEO | Transfer de marcă pentru ProSport: ştirile vor fi prezentate de Mihaela Măncilă cu o abordare total diferită pentru spaţiul media din România

Perioada de mercato s-a încheiat în Liga 1, însă ProSport a obţinut o 'derogare'. Mihaela Măncilă, new-entry în echipa noastră, vă va întâmpina în fiecare dimineaţă cu cele mai importante, noi şi amuzante ştiri ale zilei într-o abordare total diferită pentru spaţiul media din România.

Mihaela Măncilă, redactor şi prezentatoare de ştiri, a revenit în presă după o pauză de 3 ani. A debutat în presa scrisă la ziarul Gazeta Sporturilor, ca mai apoi să facă un internship în redacţia de sport a televiziunii PRO TV. Acolo a trecut prin toţi paşii realizării unui jurnal sportiv, începând cu şedinţa de sumar până la genericul final. A scris şi ştiri din domeniul politic, social, economic în redacţia celor de la B1 TV. Visul i s-a împlinit la Dolce Sport, unde pe lângă rolul de redactor a devenit şi prezentatoare de ştiri.

După 3 ani de pauză, s-a întors în domeniul pe care îl iubeşte şi care a consacrat-o - redacţia de sport şi în platoul de ştiri ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.