VIDEO | Ce spun cei de la Voluntari despre posibilitatea de a-l avea patron pe Gigi Becali: "Am luat-o ca pe o glumă" Două transferuri anunţate de gruparea ilfoveană

31 aug 2015 2032 afişări ProSport Live
VIDEO | Ce spun cei de la Voluntari despre posibilitatea de a-l avea patron pe Gigi Becali: "Am luat-o ca pe o glumă" Două transferuri anunţate de gruparea ilfoveană

"Le dau Steaua pe zero bani, eu iau nişte jucători şi plec. Am luat-o cu datorii de 10 milioane, le-o dau pe zero şi pe primul loc. Mă duc la Voluntari sau nu ştiu, văd eu! E prea stresant la Steaua, e presiune mare. Vreau să-mi văd de bătrâneţe şi de fetele mele", a afirmat Gigi Becali la DigiSport imediat după meciul cu Viitorul.

Declaraţia lui Becali a creat puţină rumoare, patronul Stelei nefiind la prima afirmaţie de acest gen în ultima perioadă. Oficialii celor de la FC Voluntari spun însă că nu iau în calcul o asemenea variantă şi se concentrează pe obţinerea primei victorii din acest sezon şi pe o serie de transferuri ce vor fi efectuate în zilele următoare.

"E exclusă din start orice discuţie, e o simplă declaraţie tipică a domnului Becali. Am luat-o ca pe o glumă. Noi avem un consiliu de administraţie care ia deciziile. Bineînţeles că sună tentant să ne vină jucători de valore. Chipciu trece printr-o perioadă mai proastă, dar consider că este cel mai valoros jucător din Liga 1. Vor mai veni în această perioadă doi jucători: Elton da Silva, fratele lui Erico de la Pandurii, şi mai este vorba de un portar, dar prefer să nu-i spun numele până nu discut cu el", a declarat Robert Gherghe la ProSport LIVE.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:00, pe www.prosport.ro
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.