Unul dintre cele mai importante transferuri gândite de Becali, făcut praf: "Vorbim de stele, nu de licurici" | VIDEO

8 dec 2015 13342 afişări ProSport Live
Unul dintre cele mai importante transferuri gândite de Becali, făcut praf: "Vorbim de stele, nu de licurici" | VIDEO

Dumitru Dragomir a comentat în direct la ProSport LIVE decizia Stelei de a se muta la Piteşti şi reacţia publicului piteştean de la meciul cu CS U Craiova. Fostul preşedinte al LPF consideră că după Dobrin, Piteştiul nu a mai avut un fotbalist de top, un jucător care să umple stadionul.

Dragomir spune că Mutu a jucat prea puţin la FC Argeş pentru a fi considerat un idol, iar pe Cristi Tănase nici măcar nu-l ia în discuţie. Tănase a fost achiziţionat de Steaua în 2009, în schimbul a 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative. După şase ani petrecuţi în Ghencea, Tănase a plecat la Tianjin Teda pentru 700.000 de euro.

"Lumea fotbalului din Piteşti a fost obişnuită cu fotbal de calitate. Acolo au fost câţiva fotbalişti, Dobrin, Barbu... Dar nu au ce să facă, din lipsă de fotbal de calitate ţin cu Steaua. Ei vor să le arate dragoste ca să-i ţină acolo. Să vadă şi ei fotbal de calitate. De la Dobrin încoace totul a fost un fiasco acolo. Mutu a jucat doar câteva meciuri. Cristi Tănase... noi vorbim de fotbalişti, nu de sportivi. Pe Tănase nu-l poţi compara nici cu Mutu, cu atât mai puţin cu Dobrin. Vorbim de stele, nu de licurici", a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.