Un impresar român putea să-i semneze pe Cristiano Ronaldo şi Ricardo Quaresma, dar s-a zgârcit la bani: "Unul a cerut un Porsche, celălalt 100.000 de euro"

1 iul 2019 7986 afişări ProSport Live

Marius Niculae a povestit în direct la ProSport Live cum Ioan "Giovanni" Becali i-a refuzat pe Cristiano Ronaldo şi Ricardo Quaresma, jucători pe care a avut şansa să-i semneze în urmă cu mulţi ani.

Pretenţiile celor doi l-au făcut pe Becali să renunţe la idee: "A venit la un meci în care au jucat Ronaldo şi Quaresma. Au făcut 0-0 acasă şi Giovanni n-a fost prea încântat. Eu i-am zis să-i ia pe amândoi. După mi-a zis că Quaresma i-a cerut un Porsche şi Ronaldo i-a cerut 100.000 de euro. Eu în gândul meu am zis: <<Dă-i!>>.

Giovanni îl avea pe Emre de la Galatasaray la momentul respectiv, care după a plecat la Inter. Ei erau doi jucători care promiteau, nu erau certitudini. Chiar acum câteva luni m-am întâlnit cu Giovanni şi îi părea rău că nu i-a luat. Când l-am văzut prima oară pe Quaresma cu un Porsche, l-am sunat pe Giovanni şi l-am felicitat că l-a semnat. Şi de fapt îl luase Jorge Mendes", a spus Marius Niculae, la ProSport Live.

Cristiano Ronaldo a câştigat de cinci ori Balonul de Aur şi e considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Marius Niculae şi Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona, într-o perioadă în care antrenor era Ladislau Boloni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.