Ţineţi minte numele astea! VIDEO | 3 jucători care vor "face istorie pentru România". Inter, Real sau Arsenal pregătesc naţionala

26 iun 2015 5271 afişări ProSport Live
Ţineţi minte numele astea! VIDEO | 3 jucători care vor "face istorie pentru România". Inter, Real sau Arsenal pregătesc naţionala

Prezent în studioul ProSport LIVE, selecţionerul naţionalei U16 a României, Adrian Boingiu, a acceptat provocarea moderatorului Costin Ştucan de a nominaliza trei fotbalişti din noua generaţie care vor deveni nume importante pentru naţionala mare în anii următori.

Boingiu mizează pe Vlad Dragomir (Arsenal), Nicuşor Craiu (Real Madrid) şi Robert Neciu (Viitorul), fiind convins că cei trei vor deveni jucători exponenţiali pentru fotbalul românesc. Toţi evoluează în linia mediană, într-o zonă în care naţionala de seniori a avut mai mereu probleme în ultimi ani.

"Dragomir e pariul meu cu viitorul"

Aflaţi încă la vârsta junioratului, Dragomir, Craiu şi Neciu sunt aşteptaţi să explodeze în sezoanele următoare reprezentând deocamdată nişte promisiuni pentru campania de calificare Euro 2020, când cei trei vor avea deja 20 de ani.

Este o listă începută de cei trei, dar care poate fi continuată cu o serie impresionată de jucători români care în prezent se "şcolesc" la cluburi importante ale Europei. Printre ei se mai numără Cristian Manea (fundaş - Chelsea), Ionuţ Pop (portar - AS Roma), Rareş Lazăr (mijlocaş - Tottenham), Răzvan Popa (fundaş - Inter) sau Ionuţ Radu (portar - Inter), iar lista poate continua.

"Vlad Dragomir e pariul meu cu viitorul. Este unul dintre jucătorii care vor face istorie pentru România şi la nivel de naţională, şi la nivel de echipe de club.

Craiu e al doilea. E crescut de la 2 ani în Spania şi are calitate. E un copil extrem de bun. Va trebui însă să aibă răbdare şi să muncească extrem de mult pentru că are un mic handicap în ceea ce priveşte statura. [...] Are un control al balonului pe care puţini îl au, indiferent de statură.

[...] Şi mai e Neciu (n.r. Robert Neciu), de la Viitorul",
a declarat Adrian Boingiu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.