România nu are amicale în Antalya! Finul lui Reghe: "E dificil să le găsesc adversari". Reacţie dură: "E incredibil. Ăsta e amatorism"

20 ian 2016 13177 afişări ProSport Live
România nu are amicale în Antalya! Finul lui Reghe: "E dificil să le găsesc adversari". Reacţie dură: "E incredibil. Ăsta e amatorism"

UPDATE: Cristi Voicu, finul lui Reghecampf, cel care organizează turneul de pregătire al naţionalei în Turcia, spune că "federalii" s-au decis foarte târziu în privinţa acestui stagiu de pregătire, iar găsirea unor adversari este o sarcină destul de grea în aceste condiţii.

"Eu am organizat turneul naţionalei în Antalya. S-au decis foarte târziu şi e dificil să le găsesc adversari", a declarat Cristi Voicu pentru ProSport.


Naţionala României va pleca în Antalya pentru a susţine un stagiu de pregătire, cantonament în care va întâlni trei adversari. Deşi elevii lui Iordănescu vor pleca în Turcia pe 25 ianuarie, România nu îşi cunoaşte deocamdată adversarii. Ionuţ Badea, unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu, a declarat că momentan se cunosc doar datele în care se vor juca meciurile şi rămâne de văzut ce echipe vor întâlni "tricolorii".

"Primul meci va fi pe 29-30 ianuarie, al doilea pe 2 februarie, al treilea pe 7 februarie. Nea Puiu a dat nişte coordonate legate de adversari, vedem ce putem rezolva într-un timp atât de scurt. Trebuie să înţelegeţi că echipa naţională nu este un caz patologic, este un cantonament. Ropotan are o doză mare de agresivitate, care poate fi foarte utilă dacă este concentrată pe un anume scop. Pentru noi este foarte bine că Marica şi Mutu sunt aproape, îi putem urmări mai bine", a declarat Ionuţ Badea la ProSport LIVE.

Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi şi membru în Comitetul Executiv la FRF, spune că o asemenea situaţie este inacceptabilă pentru o echipă naţională calificată la Campionatul European. "E o dovadă de amatorism din partea Federaţiei", a fost replica dură a fostului internaţional.

"Este ceva peste puterea mea de înţelegere. Acest cantonament trebuia plănuit din timp. E incredibil să pleci în cantonament şi să nu ai adversari stabiliţi. Cred că e unic în istoria Federaţiei aşa ceva, mai ales că vorbim despre o echipă calificată la Campionatul European. Este fără precedent, nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva, e vorba de amatorism", a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.