Reacţia care reaprinde spiritele la Dinamo: "De ce trebuie să fac ce spune Mutu? L-ai adus pe Mutu... ca să ce?"

25 oct 2016 27898 afişări ProSport Live

Claudiu Vaişcovici, fost atacant la Dinamo, nu înţelege ultimele schimbări de la gruparea din "Ştefan cel Mare". Vaişcovici consideră că noul manager general al clubului nu ar trebui să aducă în discuţie schimbarea lui Ioan Andone.

De asemenea, Vaişcovici este de părere că Mutu ar trebui să beneficieze de un buget consistent de transferuri din moment ce a fost numit într-o funcţie executivă la Dinamo.

"Zvonul ăsta cu schimbarea lui Andone a apărut o dată cu venirea lui Mutu. Şi dacă îl aduce pe Contra, ce? Dacă l-ai adus pe Mutu, dă-i şi trei-patru milioane de euro ca să aducă trei-patru jucători. L-ai adus pe Mutu ca să ce? Să fie doar o lovitură de imagine? Păi puteau să facă nişte poze şi aveau imagine. Peste două-trei etape, nu ştiu, poate la sfatul lui Mutu este schimbat Ando... Cât credeţi că va rămâne Mutu la Dinamo? De ce trebuie să fac ce spune Mutu dacă el stă jumătate de an sau un an la Dinamo?", a declarat Claudiu Vaişcovici la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.