PROSPORT LIVE 8 decembrie | Am discutat despre problemele de la Astra şi revenirea Stelei în lupta pentru titlu

8 dec 2015 746 afişări ProSport Live
PROSPORT LIVE 8 decembrie | Am discutat despre problemele de la Astra şi revenirea Stelei în lupta pentru titlu

Costin Ştucan vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Costin Ştucan şi Matei Udrea au dezbătut cele mai importante subiecte din sportul românesc: problemele de la Astra, revenirea Stelei în lupta pentru titlu, Campionatul Mondial de Handbal şi pregătirile Simonei Halep pentru noul sezon.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.