PROSPORT LIVE 25 ianuarie | Adrian Iencsi a fost invitatul lui Andru Nenciu: ce-i recomandă lui Budescu, de ce a ales Rapid în dauna Stelei şi ce echipă are cel mai bun atac din Liga 1

25 ian 2016 2240 afişări ProSport Live
PROSPORT LIVE 25 ianuarie | Adrian Iencsi a fost invitatul lui Andru Nenciu: ce-i recomandă lui Budescu, de ce a ales Rapid în dauna Stelei şi ce echipă are cel mai bun atac din Liga 1
  • Adrian Iencsi, fostul căpitan al echipei Rapid şi fost antrenor până de curând la Corvinul Hunedoara, a fost invitatul lui Andru Nenciu, luni, la emisiunea ProSport LIVE, de la ora 10:00, pe www.prosport.ro.

Actual absolvent al cursurilor Licenţei PRO, Iencsi (40 de ani, 30 de selecţii în naţională / 1 gol) a tratat toate subiectele fiebinţi din fotbalul românesc şi a evaluat şansele pe care Rapid le are la promovare. Totul despre prietenul Şumudică şi Astra, România la Euro şi cine e cel mai bun fundaş central din România sunt alte teme de discuţie la ProSport LIVE. Nu au lipsit nici obişnuitele rubrici ale emisiunii de pe www.prosport.ro: presa internaţională şi tenisul despicat în patru de Alex Tăcină.

"Da, mamă! Sunt fericit!"

Anul trecut, în timpul unei ediţii speciale a emisiunii ProSport LIVE, Adrian Iencsi dezvăluia cum a decurs momentul în care a semnat cu echipa sa de suflet şi care a fost mărturisirea făcută mamei sale. "Când am semnat cu Rapid, inclusiv părinţii mei erau puţin afectaţi. Pe atunci erau în prim-plan Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova. Semnătura pe contractul meu de la Rapid am pus-o când mă aflam la lotul naţional de tineret, chiar domnul Victor Piţurcă (n.r. - pe atunci selecţioner la U21) mi-a sugerat să mă duc la Rapid. Mi-a spus că va veni Mircea Lucescu antrenor la echipă.

Eu stăteam la Hotel Sport din Complexul "Lia Manoliu" şi am trecut strada pentru a le telefona părinţilor. I-am sunat de la un telefon fix, cu fise, am băgat o fisă şi i-am spus mamei despre semnătură. Ea m-a întrebat: "Şi? Cum e? Eşti bine? Eşti liniştit?" Eu nu eram, vă spun cu cea mai mare sinceritate... Dar ştiţi cum e, eu eram copil, mi s-a pus un contract în faţă, am semnat... Dar eu, în sufletul meu, nu eram împăcat. Să plec de la Piatra Neamţ în Capitală? Şi mai ales la Rapid, care în acel moment era o echipă de locul 10! Şi i-am zis: "Da, mamă! Sunt foarte fericit!". Aşa a vrut Dumnezeu, ca eu să fac parte din familia Rapidului. Mi-aduc aminte de adevăratul Rapid, de spiritul Rapidului"

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.