PROSPORT LIVE 11 decembrie | Am discutat despre tragerea la sorţi pentru EURO şi CM de handbal

12 dec 2015 2427 afişări ProSport Live

Costin Ştucan şi Andru Nenciu vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Andru Nenciu l-a avut ca invitat pe Ştefan Săndulache, director Direcţia Sport şi Tineret Bucureşti, cu care a discutat despre locurile unde se poate face sport în capitală. Alte subiecte abordate au fost tragerea la sorţi pentru EURO 2016, care va avea loc sâmbătă, prestaţia României la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca, dar şi prezenţa Elizabetei Samara la Turneul Campioanelor în tenis de masă.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.