"Ne place, dar din păcate nu-i place şi lui Daum! Despre ce vorbim?!" VIDEO EXCLUSIV Marea nemulţumire a Stelei în raport cu echipa naţională. "El va avea oferte frumoase"

22 oct 2016 10495 afişări ProSport Live

Marele "Of" al Stelei în raport cu echipa naţională e reprezentat de situaţia portarului Florin Niţă, care în 2016 a fost unanim considerat cel mai bun portar din campionatul intern.

Portarul Stelei a făcut un meci mare şi cu eveţienii de la Zurich, fiind lăudat inclusiv de adversari, însă preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, spune că aprecierile opinei publice rămân fără valoare atâta timp cât portarul nu e luat în calcul la echipa naţională.

Intrat în direct la ProSport LIVE, Duckadam a lăsat să se înţeleagă că Niţă ar trebui să fie cel puţin a doua opţiune la echipa naţională, în condiţiile în care actualul "număr doi", Costel Pantilimon, vine după un an în care a jucat extrem de rar la echipa de club.

"Îţi place ţie, îmi place mie (n.r. Florin Niţă). Numai că, din păcate, nu-i place lui Chirstoph Daum... Care portari cu mare experienţă (n.r. sunt de la naţională)? Care de certă valoare? De când n-a mai apărat Pantilimon? Despre ce vorbim? Anul trecut, Niţă a fost cel mai bun din România!

El a prins în primul rând încredere jucând meci de meci. La jocul cu piciorul mai are mici probleme şi asta ne poate costa. În rest, e un portar de reflexe şi dacă reuşeşte să iasă mai bine pe centrări eu cred că va fi un portar de nivel internaţional. Eu sunt convins că va avea oferte frumoase din străinătate"
, a declarat Duckadam la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.