Mititelu, la aproape 24 de ore după decizia Curţii de Apel: "N-am dormit nici măcar un minut..." VIDEO EXCLUSIV Reîncepe lupta, e convins că va câştiga şi anunţă o victorie în procesul pierdut: "S-a stabilit indubitabil care e devărata Universitatea Craiova!"

16 iun 2017 24576 afişări ProSport Live

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea ProSport LIVE, Adrian Mititelu a vorbit despre decizia Curţii de Apel în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Omul de afaceri a spus că nu se opreşte aici şi va trimite un nou dosar la Tribunalul Bucureşti pentru a porni un proces în civil. Toate părţite pârâte de Adrian Mititelu, FRF, LPF, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, au fost achitate ieri de căte Curtea de Apel.

"Nici acum nu mi-am revenit, nu am dormit niciun minut. Este o decizie profund ilegală, profund abuzivă. Judecătorii probabil s-au gândit că intră fotbalul în faliment.  S-a mers pe chestia că se încadrează la acea decizie, 405 pe 2015, că n-ar mai fi faptă de abuz.

Dar nu au scăpat de decizie! Acum vom merge în civil şi avem aceleaşi şanse de câştig, doar că va dura foarte mult! În trei zile începem acţiunea.

Bun, nu e penal, dar să vedem ce fac la civil, la câte probe şi dovezi sunt! Sentinţa asta proastă, cum este, a stabilit o chestiune indubitabilă, că FC Universitatea Craiova este continuatoarea echipei înfiinţate în 1948! Decizia a rămas definitivă, şi am rămas câtuşi de puţin fericit că acest lucru nu s-a schimbat.

Ei vor să pună mâna pe brandul Universitatea Craiova. O luăm de la capăt cu un nou proces şi în trei ani suntem în Liga 1. Înfiinţez echipa vara asta. Pornim din Liga 4 sau Liga 5, depinde cum ne permite regulamentul. Cu banii o să văd cum mă descurc, mă împrumut. Nu cred că DNA-ul stă cu mâinile în sân şi acceptă decizia asta.

Acum s-a stabilit oficial că CS U Craiova s-a înfiinţat în 2013, iar noi suntem echipa din 1948. Istoria echipei s-a încheiat în momentul în care am fost dezafiliaţi. Am o societate nouă, U Craiova 1948 SA, pe care o voi înscrie în campionat. O să jucăm şi noi pe stadionul nou din Craiova. Toate bazele sportive care sunt în Craiova le vom putea folosi şi noi. Noul primar din Craiova (n.r Mihail Genoiu) e pus de Olguţa Vasilescu, nu iese din cuvântul ei.

Nu s-a terminat nimic! Nu mă aşteptam să se dea o astfel de decizie. 100% a fost o presiune la nivel mare. Au vrut să amâne decizia corectă. S-a creat această propaganda cum că ar intra fotbalul în faliment. Probele sunt clare. Vă promit că o sa înscriu echipa în Liga 4", a spus Adrian Mititelu la ProSport LIVE.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.