MĂRTURIE | Dragomir ştie fotbalişti români homosexuali: "Am auzit! Să vă spun ceva, fum fără foc nu iese niciodată". Despre relaţia Ronaldo-Badr Hari: "Mai ştii? Sunt unii cărora le place şi, şi!"

8 dec 2015 37125 afişări ProSport Live

Dumitru Dragomir, fost şef al LPF timp de 20 de ani şi şef de club în fotbalul românesc alţi aproape 20, a mărturisit marţi, la emisiunea ProSport Live, că ştie fotbalişti români care sunt homosexuali: „Am auzit, dar nu mă pune să vorbesc. Am auzit. Să vă spun ceva: fum nu iese niciodată dacă nu faci foc. Aşa şi la Ronaldo ăsta, cine ştie? Eu ştiu? Dracu’ să-l ia!“.

Zvonuri despre jucători (unii chiar celebri) din fotbalul românesc au existat tot timpul, dar nimeni, niciodată, nu le-a confirmat. Ultima poveste de acest fel a apărut în urmă cu câţiva ani, când pe internet au scăpat poze de la orgii homosexuale organizate în cantonament de fotbaliştii de la Minerul Lupeni.

„Corleone“ nu crede însă că Ronaldo este gay, dezvăluirea fiind făcută de un ziarist care a menţionat că jucătorul portughez ia foarte des avionul pentru a-l vizita pe luptătorul olandezo-marocan Badr Hari. „Ca să vândă, fac pe dracu’! Are amante, are copii, are iubite în toate colţurile lumii şi îl fac ăştia homosexual. Dar, mai ştii, mă, fratele meu, că sunt unii cărora le mai place şi altceva. Şi, şi! Dar eu nu cred. L-aţi văzut dezbrăcat? E pachet de muşchi. Nu numai abdomenul. Şi mâinile, şi umerii. L-am studiat îndeaproape, să văd, e lucrat... M-am uitat acum la ştire, l-a dat cu poză“, a comentat Dragomir.

Nici poza în care Badr Hari îl ţine în braţe pe Ronaldo nu l-a convins pe Dragomir: „Ce, voi nu v-aţi luat niciodată în braţe la piscină? Îl iei şi-l arunci în lac, în piscină. Eu nu cred că e...“.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.