EXCLUSIV | Românul care-l cunoaşte ca nimeni altul pe Cristiano Ronaldo. Îi poate cere orice şi vor servi masa împreună: "O să merg în Italia, să luăm cina! Pare arogant, plin de el, dar e un sufletist" VIDEO

2 iul 2019 29637 afişări ProSport Live

Cristiano Ronaldo este un personaj şi în afara terenului de fotbal. Dincolo de ”vrăjile” pe care le face în meciuri, portughezul impresionează şi în timpul liber. Marius Niculae a stat în cameră cu Ronaldo la Sporting, iar, în cadrul emisiunii ProSport Live, a vorbit puţin despre viaţa personală a acestuia.

Deşi mulţi îl etichetează ca fiind un om arogant, Niculae declară că nu este aşa. Ronaldo este un tip familist: ”E greu să îl aduc pe Ronaldo în România, dar o să merg eu la el. Am vorbit cu Jardel ca după un meci, după ce începe campionatul, să luăm cina cu el. Ronaldo este un om familist, poate că lumea nu ştie asta. Poate că nici nu pare, dar aşa este. Lumea crede că e arogant, că e plin de el. E sufletist, ţine foarte mult la familia lui, este incredibil. Îşi dă şi cămaşa de pe el. Aşa pare la televizor şi mai avea, când era mai mic, ideea că e cel mai bun, cel mai mare, cel mai tare. Şi pe bună dreptate, dar nu e ok. Trebuie să îi respecţi pe toţi cei din jurul tău”. Când venea vorba de pregătirea fizică, Ronaldo o făcea la un alt nivel. Şi când trebuia să se odihnească se antrena. Uneori întrecea limita, spune Niculae.

Muncea foarte mult, mi se părea că exagerează. Dar uite că nu a fost aşa. Înainte de antrenament, după antreanament, chiar şi în cameră. Eu nu făceam nimic în cameră, mă uitam la el. Făcea flotări, abdomene, era cam mult. Deja dădea în cealaltă extremă”, a încheiat Marius Niculae.

Ronaldo şi Niculae au fost colegi la Sporting pentru un singur sezon, 2002-2003. La un an distanţă după ce a fost promovat la prima echipă, portughezul a fost cumpărat de Manchester United pentru 19 milioane de euro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.