EXCLUSIV | Ilie Dobre faţă-n faţă cu un suporter giuleştean: ”Domnule, dacă mai ţipi vreun gol împotriva Rapidului, te bat” + Declaraţia zilei: ”Asta îmi spuneau femeile când aflau cine sunt”

31 ian 2019 7376 afişări ProSport Live

Prezent în emisiunea ProSport LIVE, celebrul comentator de radio, Ilie Dobre (65 de ani) a dezvăluit un episod mai puţin plăcut din viaţa sa. Jurnalistul inclus în Cartea Recordurilor a fost ameninţat de un fan al Rapidului, iritat de felul în care acesta comenta meciurile echipei giuleştene:

”Într-o dimineaţă, când am ieşit din bloc să merg la radio m-a oprit un fan al Rapidului şi mi-a zis: «Domnule, dacă mai ţipi vreun gol împotriva Rapidului, te bat». Eu am încercat să-l calmez, i-am zis că asta e meseria mea, dar nu l-am convins. Mi-a zis că trebuie să strig doar când dă gol Rapid”, a spus Ilie Dobre la ProSport LIVE.

Declaraţia zilei vine tot de la fostul comentator de radio: ”Era prin '90 şi ceva şi multe femei, când aflau că sunt Ilie Dobre, îmi spuneau că nu arăt cum se aşteptau ele. Credeau că în realitate sunt mult mai bătrân”, a mai punctat Dobre la ProSport LIVE.

Jurnalistul a devenit primul român care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate, în 2014 i-a fost acordat şi premiul "Omul Anului în Media", pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului şi a valorilor sociale în sport. Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor pentru transmisiunea directă la radio a unui gol fără respiraţie (35 secunde şi 6 zecimi) şi pentru transmisiunea directă la radio a unui gol cu o singură respiraţie (1 minut şi 8 secunde).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.