EXCLUSIV | Dinamo a fost la un pas de colaps! Cum l-ar fi păcălit Borcea pe Negoiţă: "Clubul ar fi fost exclus din campionat. A fugit cineva din ţară cu nişte bani şi a rezolvat"

14 mai 2018 10461 afişări ProSport Live

Claudiu Vaişcovici, fost atacant al lui Dinamo, a explicat de ce a ajuns Dinamo în situaţia de a juca în play-out-ul Ligii 1 Betano şi cum Ionuţ Negoiţă a preluat un club plin de datorii.

"Dinamo a ajuns aici din cauza managmentului prost de dinaintea domnului Negoiţă. Pentru că au dat bani mulţi jucătorilor, n-au plătit nimic la stat şi în momentul în care au simţit ceea ce au simţit s-au retras toţi ca şoarecii. I-au aruncat în braţe omului ăstuia clubul cu datorii. Negoiţă nu prea a ştiut la ce se bagă. Dacă ştia, nu se înhăma", a spus Vaişcovici la ProSport LIVE.

Apoi, a explicat: "Nu ştiţi multe lucruri... Acum vreo şapte, opt ani, Cristi Borcea a adus nişte jucători de culoare, pe care i-a dat până la urmă la Dinamo II... Păi, acum vreo patru ani, clubul era să nu fie înscris pentru campionatul următor. Le-au trimis ăia hârtie să plătească 1.2 milioane de euro. A fugit cineva de aici din ţară până acolo, cu nişte bani, le-a plătit oamenilor şi au putut să înscrie echipa în campionat. Negoiţă a preluat clubul şi cu multe necunoscute".

Exemplul Copos

Fostul atacant al roş-albilor a făcut o paralelă între vânzarea clubui Rapid de către George Copos şi cea a lui Dinamo. "Când Copos a dat Rapidul, în cât timp l-a dat? În vreo trei, patru luni. Ieşea omul ăla şi spunea că mai sunt nişte datorii, după apăreau alte datorii. Aici s-a bătut din palme şi s-a dat clubul. Negoiţă a mers pe încredere şi şi-a luat ţeapă! N-ai de ce să mai transpiri la meciurile lui Dinamo. Acum, ieşim şi noi campioni în playout, avem şi noi campionatul nostru", a încheiat Vaişcovici la ProSport LIVE. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.