EXCLUSIV | Daniel Ghiţă le-a dat note "greilor" din K1 românesc! Cătălin Moroşanu, la un pas de "corigenţă". Cine e "premiantul"

11 feb 2019 27193 afişări ProSport Live

Daniel Ghiţă, considerat unul dintre cei mai buni luptători K1, categoria grea, le-a dat note, de la 1 la 10, "colegilor" din circuit. La ProSport LIVE, au fost enumeraţi în "catalogul" celui poreclit "Samuraiul Sălbatic", unii ca Moroşanu, Iftimoaie, Sora, Zmărăndescu sau Benny Adegbuyi.

"Iftimoaie - 5, Moroşanu - 5.5, Zmărăndescu - 8, Sora - 8 spre 9. Eu?...Asta las pe alţii să spună. Benny? Sincer, să zici că eşti numărul unu şi să iei bătaie cu o singură mână de la unul pe care eu l-am bătut şi accidentat?...Hai, să zic 7 pentru Benny, deşi ai pretenţii de la unul care e numărul unu.

Lui Iftimoaie i-am dat 5, dar nu a fost un luptător rău. A fost unul care nu şi-a dorit să facă ceva pentru sport, ci pentru imaginea lui", a spus Daniel Ghiţă la ProSport LIVE.

Cine sunt cei nominalizaţi de Daniel Ghiţă:

  • Ionuţ Iftimoaie - A fost primul român care a câştigat un turneu K1 organizat în Europa (2001). A fost declarat cel mai bun luptător român în 2004, 2005 şi 2006. E retras
  • Cătălin Moroşan - "Moartea din Carpaţi". Luptă din 2005 şi e cel mai popular sportiv din domeniu, participând la numeroase show-uri tv. Are numeroase titluri şi a câştigat în faţa unora ca Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo sau Anderson Silva.
  • Cătălin Zmărăndescu - luptă din 1997, a fost bodyguardul lui Gigi Becali şi acum e în circuitul MMA. Fiul său, Mihai, îi calcă pe urme şi a câştigat deja lupte importante.
  • Ciprian Sora - Campion Mondial de Muay Thai, acum antrenorul lotului naţional de kick boxing K1 şi Low Kick. Este deţinătorul centurii negre 3 Dan în Kick Box. De asemenea, este vărul lui Daniel Ghiţă.
  • Benny Adegbuyi - luptă din 2011. Participă în galele GLORY şi SUPERKOMBAT. În 2015, după meciul eliminatoriu cu Hesdy Gerges, a atins poziţia a treia în lume şi a devenit challenger obligatoriu la centura mondială GLORY în divizia "greilor".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.