EXCLUSIV | Anunţul fabulos al lui Emil Boc: "Titlul e la Cluj, nu-l mai duceţi în altă parte". Primarul pariază şi pe "U" Cluj: "Va intra în Liga 1 şi va continua spre cupele europene"

12 feb 2019 7608 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Anunţul fabulos al lui Emil Boc: "Titlul e la Cluj, nu-l mai duceţi în altă parte". Primarul pariază şi pe "U" Cluj: "Va intra în Liga 1 şi va continua spre cupele europene"

Edilul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, e convins că CFR va reuşi să triumfe din nou în Liga 1 Betano. În cadrul emisiunii ProSport Live, Boc a spus că înfrângerea de la Craiova nu afectează cu nimic parcursul CFR-ului, dar recunoaşte că în adâncul sufletului e suporter al Universităţii Cluj.

Emil Boc pariază pe CFR Cluj campioană în Liga 1 Betano şi pe o promovare a Universităţii Cluj:"Titlul e la Cluj anul acesta, nu-l mai duceţi în altă parte. A pierdut CFR la Craiova, dar nu-i nimic. Lăsaţi că nici alţii nu merg mai bine la început. Se mai întâmplă. Aşa suntem noi ardelenii, începem mai greu, mai domol, dar şi când pornim, nu ne mai oprim. Eu cu sufletul sunt la "U" Cluj. V-am spus, am bătut tobele pentru "U".

Am refăcut Universitatea de la zero, după ce clubul a dat faliment. "U" Cluj va intra în Liga 1 şi îşi va continua drumul spre cupele europene. Este o construcţie sănătoasă, frumoasă, care creşte treaptă cu treaptă. Evident că nu mai bate cu 9-2 sau 7-1, ca în divizia judeţeană. Batem şi noi cum putem. Important e ca "U" Cluj să intre în liga naţională şi cu siguranţă va intra. Primăria este principalul susţinător financiar al acestei construcţii", a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

CFR Cluj e campioana en-titre şi vânează al cincilea trofeu în Liga 1 Betano. Dacă va triumfa în acest an, CFR va câştiga pentru prima oară un titlu într-un an impar. De partea cealaltă, "U" Cluj e nou-promovată în Liga 2, dar vine după promovări succesive şi e gata să revină pe prima scenă. Universitatea ocupă locul 4 în Liga 2, cu 44 de puncte acumulate după 21 de etape. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.