"Ei au jucat fotbal până la 30 de ani şi pe urmă s-au apucat să citească... 'Amintiri din copilărie'!" Cine ar trebui să conducă FRF: "Ar face o echipă formidabilă!"

28 nov 2016 9314 afişări ProSport Live

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la Botoşani, nu este de acord cu o schimbare radicală la nivelul conducerii Federaţiei Române de Fotbal. În opinia omului care conduce clubul moldovean o colaborare între actualii şefi ai FRF şi o parte a jucătorilor exponenţiali din "Generaţia de Aur" ar reuşi să repună fotbalul românesc pe linia de plutire.

Iftime nu crede că foştii jucători ai "Generaţiei de Aur" ar avea capacitatea de a conduce destinele fotbalului românesc. Gică Hagi ar trebui să facă echipă cu Răzvan Burleanu şi împreună să lucreze pentru un plan de salvare.

"Generaţia de Aur nu înseamnă Ganea, Prunea sau alţi guralivi. Generaţia de Aur trebuie respectată. Ca să fii la conducerea FRF nu înseamnă neapărat că trebuie să fi fost un fotbalist bun. A salva fotbalul românesc nu e o chestiune uşoară, nu cred că au idei. E greu, trebuie să ai educaţie. Ei au jucat fotbal până la 30 de ani şi pe urmă s-au apucat să citească... 'Amintiri din copilărie'. Domnul Burleanu e un tip deştept, dăm prea mult în ei. E foarte bine să-i criticăm, dar cred că o echipă comună poate reuşi. Venirea domnului Burleanu la FRF a fost ca un meteorit care a căzut în mijlocul nostru şi nimeni nu a ştiut ce e cu noi. Hagi e un exemplu pe care trebuie să-l respectăm. Mă tem că dacă va ajunge Hagi în fruntea fotbalului românesc să nu se confunde Viitorul cu fotbalul românesc. Deşi ce face el la Viitorul e singurul lucru pentru care România poate fi copiată, e un model.  Din punct de vedere managerial, Hagi şi Burleanu ar face o echipă formidabilă", a declarat Valeriu Iftime la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.