Ediţie eveniment ProSport LIVE: Condiţia juniorilor români din străinătate

25 iun 2015 868 afişări ProSport Live
Ediţie eveniment ProSport LIVE: Condiţia juniorilor români din străinătate

Costin Ştucan vă aşteaptă în ficare zi, de luni până joi, de la 10:30, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Ediţia de joi, 25 iunie, a fost una dedicată juniorilor români şi în special a "coloniei" care evoluează peste hotare. În ultimii ani, tot mai mulţi fotbalişti români au plecat în străinătate de la vârste extrem de fragede, ultimul caz fiind cel al mijlocaşului Vlad Dragomir, care tocmai a semnat cu Arsenal. Dragomir devine astfel ultimul dintr-o serie impresionantă de juniori români transferaţi în campionate importante din Europa pentru a-şi completa junioratul, cu speranţa că în timp vor deveni piese de bază în echipele care le-au oferit încredere.

Invitatul lui Costin Ştucan a fost selecţionerul naţionalei U16, Adrian Boingiu, cel care i-a fost antrenor lui Dragomir, dar şi altor juniori de perspectivă. În direct au intrat intra şi părinţi ai fotbaliştilor care evoluează acum în străinătate.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:30, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:30, pe www.prosport.ro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.