Dică: "O să vină ziua când eu şi Rădoi vom reveni la Steaua!" EXCLUSIV | Ce a discutat cu Becali înainte de a fi demis

9 dec 2015 12667 afişări ProSport Live
Dică: "O să vină ziua când eu şi Rădoi vom reveni la Steaua!" EXCLUSIV | Ce a discutat cu Becali înainte de a fi demis

Nicolae Dică a vorbit despre despărţirea de Steaua, despărţire care a avut loc imediat după meciul cu ASA Târgu-Mureş. Dică spune că este dezamăgit de faptul că nu a fost informat de patronul Gigi Becali despre faptul că urmează să fie îndepărtat la echipă şi a precizat că nu consideră că jucătorii "l-ar fi lucrat" pe el şi pe Mirel Rădoi.

Dică este sigur că el şi Rădoi vor reveni la Steaua într-o bună zi, iar atunci vor reuşi să obţină performanţe cu trupa roş-albastră.

"Nu-mi doream să intru atât de repede în vacanţă, îmi doream să intru după 21 decembrie. Dar aşa a fost să fie! Acum nu mai am servici, să vedem când voi mai avea. Am fost foarte dezamăgit, cu două zile avusesem o discuţie cu patronul şi mă asigurase că rămân până pe 21 decembrie. M-a deranjat că nu m-a informat din timp, nu sunt nici primul, nici ultimul antrenor demis de la Steaua. Atunci când am vorbit cu patronul l-am întrebat până când voi rămâne antrenor ca să ştiu ce discurs am faţă de jucători. M-a ajutat această situaţie, acum voi şti cum voi negocia cu alţi patroni. Nu am simţit că jucătorii ar fi ştiut că vine Reghecampf.

La meciul cu Craiova au fost doi jucători care au făcut mai multe sprinturi decât de obicei. Nu pot să le dau numele. Nu pot să dau în jucători sau să-i vorbesc de rău.

Am discutat cu Mirel, ştim unde am greşit. Nu pot să spun public pentru că ar trebui să dau şi în alte persoane. Voi mai lucra alături de Mirel Rădoi, indiferent dacă voi antrenor principal. O să vină ziua când ne vom întoarce la Steaua şi vom face performanţă",
a declarat Nicolae Dică la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.