Decizie devastatoare pentru Mititelu, după 6 ani de speranţe! VIDEO EXCLUSIV | Ce declara afaceristul înainte de hotărârea Curţii de Apel. După, nu a mai răspuns la telefon

15 iun 2017 7381 afişări ProSport Live

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis să-i achite pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, dar şi forurile fotbalistice interne, FRF şi LPF, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, iar Adrian Mititelu pierde astfel şi despăgubirile record dictate în urmă cu exact un an de Tribunalul Bucureşti. Dacă în iunie 2016 instanţa decidea ca Mititelu să încaseze 240 de milioane de euro, acum Curtea de Apel a decis ca Mititelu să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 2000 de lei.

Este o decizie devastatoare pentru Adrian Mititelu, la capătul unui proces ce a durat aproape 6 ani.

"Vorbim după pronunţarea sentinţei, indiferent de sentinţă!", promitea Adrian Mititelu în timpul intervenţiei la ProSport LIVE din această dimineaţă, însă soluţia oferită de Curtea de Apel i-a schimbat planurile. ProSport a încercat să-l contacteze în mai multe rânduri pe fostul partron al Universităţii Craiova, dar acesta nu a mai răspuns.

Iată ce declara Adrian Mititelu înainte de pronunţarea sentinţei. Optimist, Mititelu nu a dorit să se pronunţe, dar este evident că afaceristul avea deja planuri pentru modul în care va reveni în fotbalul românesc.

"De la început am fost optimist şi sunt şi astăzi, vă daţi seama! Să vedem ce se întâmplă însă, pentru că dacă sunt optimist nu înseamnă că am şi câştigat procesul! [...] Vă daţi seama că după 6 ani am şi emoţii.

Nici nu mai ştiu câţi bani am pierdut cu procesele. Nu e o sumă notabilă în raport cu celelalte prejudicii şi pagube. Dar câţi bani am pierdut fiind ocupat să joc "în defensivă", să supravieţuiesc...

Exclud ca în urma sentinţei de astăzi să nu ne reprimească în fotbal. E o sentinţă judecătorească şi nici măcar tatăl lui Burleanu nu o poate dribla.

Nici nu mă gândesc să nu ne înscriem în Liga a 2-a. Eram stresat de o eventuală amânare"
, a declarat Mititelu la ProSport LIVE.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.