Cristian Gaţu, surprinzător şi la 73 de ani: "Aştept să îmi aducă o sticlă de whisky, pentru că..." Mărturisirea omului care a revoluţionat handbalul românesc, la ProSport LIVE

7 dec 2018 2813 afişări ProSport Live
Cristian Gaţu, surprinzător şi la 73 de ani: "Aştept să îmi aducă o sticlă de whisky, pentru că..." Mărturisirea omului care a revoluţionat handbalul românesc, la ProSport LIVE

Cristian Gaţu (73 ani), omul care a revoluţionat handbalul românesc, construindu-şi o carieră de succes atât ca jucător, cât şi ca antrenor, conducător de club şi oficial al federaţiei, pariază pe o victorie a României în partida cu Olanda.

Dublul campion mondial a povestit la ProSport LIVE că a făcut un pariu câştigător cu Gicu Goran (n.r. fost director tehnic al echipelor naţionale în mandatul preşedintelui Cristian Gaţu), înaintea finalei Grupei D cu septupla campioană europeană, Norvegia, de miercuri. "Aştept să îmi aducă o sticlă de whisky, pentru că eu am luat România, el a luat Norvegia. Totdeauna joacă împotriva mea".

Cristian Gaţu a mai mărturisit că are încredere deplină în naţionala lui Ambros Martin şi va continua seria pariurilor şi înaintea duelului de duminică, contra Olandei, echipă la rândul ei neînvinsă după primele trei partide la Euro 2018. "Bineînţeles! Am ajuns deja într-un momet foarte important şi de răscruce pentru handbalul românesc", a spus Gaţu la ProSport LIVE.

Fostul braţ de aur din atacul naţionalei masculine a prezis o victorie contra Olandei pentru Neagu & Co., pentru că "eu sunt fan România, nu pot...". Gaţu a prezentat, totodată, şi argumente pentru pronosticul său, după cele trei partide ale tricolorelor de la Brest. "M-au impresionat concentrarea permanentă pe care au avut-o sportivele noastre, forma sportivă şi altruismul liderilor, începând cu Cristina Neagu, care a preferat să paseze, la Buceschi, în loc să arunce la poartă. Dacă învingem Olanda, am făcut un pas mare spre semifinale şi lucrul acesta este perfect", a punctat Cristian Gaţu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.