Daum, lăudat de Viorel Moldovan: "Bravo lui! Bravo cu 'B' mare! Aşa ar trebui să facem toţi!" De ce nu a mai continuat la naţională

29 nov 2016 16528 afişări Nationala

Viorel Moldovan a făcut parte din staff-ul echipei naţionale la Campionatul European şi a părăsit echipa de la FRF imediat după încheiera turneului final. Moldovan a comparat jocul primei reprezentative din perioada în care el făcea parte din staff-ul lui Iordănescu şi ce se petrece acum sub comanda lui Daum şi a identificat o problemă: disciplina şi organizarea tactică nu sunt la acelaşi nivel.

"E o mare diferenţă între echipa naţională din perioada noastră şi echipa naţională de acum. La Campionatul European avem o disciplină şi o organizare tactică mult mai bune", a declarat Viorel Moldovan la ProSport LIVE.

Întrebat despre modul în care este remunerat Christoph Daum de către FRF, informaţii publicate în EXCLUSVITATE de ProSport, Moldovan l-a felicitat pe tehnicianul german pentru că a ştiut să negocieze.

"Bravo lui! Bravo cu 'B' mare! Aşa ar trebui să facem toţi! Poate Federaţia a fost disperată după Daum şi a făcut pe dracu' în patru să-l aducă. Nu am avut nicio discuţie cu cei din FRF să preiau echipa după Campionatul European. Şi nici nu eram foarte convins. Nu m-am stresat, plus că perspectivele erau destul de ciudate. Uitaţi-vă ce propune fotbalul românesc", a declarat Viorel Moldovan la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.