VIDEO Steaua, în ceaţă! Roş-albaştrii s-au reunit luni cu o singură noutate în lot: Nicolae Dică!

11 ian 2011 44 afişări Liga 1
VIDEO Steaua, în ceaţă! Roş-albaştrii s-au reunit luni cu o singură noutate în lot: Nicolae Dică! Steaua, în ceaţă!

Steaua şi-a început ieri munca. După o vacanţă de aproape treisăptămâni, roş-albaştrii s-au reunit la stadionul din Ghencea, darprintre noutăţi s-au numărat aseară doar Nicolae Dică, MihaiOnicaş, portarul Dragoş Măcelaru şi secundul Gabriel Caramarin.Prima întâlnire din 2011 a început însă mai târziu decât a fostprogramată, principalul motiv fiind întârzierea tehnicianuluiMarius Lăcătuş.

Programată iniţial la ora 11:00, reunirea formaţiei lui MariusLăcătuş a fost ulterior amânată pentru ora 16:00. Motivul?Tehnicianul roş-albaştrilor a sosit direct din Spania, de lafamilia sa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile avionul avândo întârziere de aproape o oră la aterizare. Marius Lăcătuş a ajunsîn România cu puţin timp înainte de startul primului antrenament,care a mai fost decalat cu încă o jumătate de oră.

Din cauza întârzierii avionului care l-a adus de la Oviedo, Lăcătuşs-a prezentat la şedinţa de pregătire puţin supărat. Şedinţa depregătire nu a contrastat cu starea de spirit a tehnicianului.Primele alergări uşoare, mişcările de încălzire şi acomodarea s-auderulat într-un peisaj dominat de ceaţă, frig şi umezeală. Cu toatecă în Bucureşti nu a mai nins de o săptămână, la stadionul dinGhencea, mai precis pe terenul de antrenament, zăpada era pestetot.

Dică a luat numărul luiAnghelov

Singurele noutăţi cu care Steaua se poate lăuda în acest începutsunt Nicolae Dică, Mihai Onicaş, revenit de la Târgu Mureş, DragoşMăcelaru, portarul promovat de la echipa a doua, şi secundulCaramarin. Dică a fost întâmpinat cu bucurie de colegii săi,mijlocaşul fiind pe tot parcursul pregătirii într-o formă foartebună, dispus să râdă cu toată lumea. Acesta s-a pregătit înechipamentul pe care l-a avut bulgarul Stanislav Anghelov.

"Eder, lasă mingea!"


Fundaşului Eder Bonfim cu siguranţă i-a fost dor de minge, dar şide frigul din România. Cu toate că afară erau puţin peste zerograde, Bonfim a efectuat antrenamentele în pantaloni scurţi, făcândnotă discordantă faţă de ceilalţi colegi. Nerăbdător să punăpiciorul pe minge, portughezul, atunci când a terminat alergările,s-a repezit la unul din baloanele aflate pe teren, dar a fostimediat apostrofat de tehnicianul său: "Eder, lasă mingea acolo!Avem timp destul pentru ea. Pune mâna şi fă încălzirea!", a tunatLăcătuş.
Nu numai Marius Lăcătuş a întârziat la prima întâlnire din acestan. Din cauza vremii nefavorabile, nici Iasmin Latovlevic n-areuşit ajungă la timp. Fundaşul a ajuns la aproape o oră după ceantrenamentul începuse, din cauză că avionul care îl aducea dinTimişoara a decolat cu întârziere. În aceeaşi situaţie s-a aflat şibrazilianul Ricardo Gomes, care a creat câteva emoţii cuîntârzierea sa, dar până la urmă a sosit la Bucureşti în decursulserii.

PORTARI: Tătăruşanu, Lungu, Măcelaru
FUNDAŞI: Bonfim, Emeghara, Martinovic, Geraldo,Galamaz, Gardoş, Brandan, E. Baciu
MIJLOCAŞI: Nicoliţă, Szekely, Ionescu, Onicaş,Marinescu, Cr. Tănase, Răduţ, C. Matei,
ATACANŢI: Bilaşco, Stancu, Surdu, Onofraş, N.Dică
Au lipsit motivat: Latovlevici şi Ricardo

"Sper să mai luăm un portar. Nu mă interesează şinu vreau alte transferuri", Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Dacă voi avea timp la dispoziţie, voi încerca să demonstrez căsunt antrenor bun", Marius Lăcătuş, antrenorSteaua

Sursa video: www.steauafc.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.