VIDEO REZUMAT Concordia - Sportul 1-2! Irimia a înscris cel mai RAPID gol din Liga 1

25 iul 2011 7637 afişări Liga 1

Celmai neatractiv meci pe hârtie, Concordia Chiajna - Sportul a fostpână la urmă cel mai spectaculos. Un stadion plin, trei goluri,ratări spectaculoase şi o eliminare au fost ingredientele unui mecicâştigat de "studenţi" cu 2-1.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI ÎN PLAYERULVIDEO DE MAI SUS

Visul frumos al promovării Concordiei a durat doar 12 secunde, atâtcât i-a luat lui Irimia să marcheze unul dintre cele mai rapidegoluri din Liga I din ultimii ani. 1-0 pentru Sportul a fost doartrei minute. Sorin Pană bate perfect o lovitură liberă din margineacareului "studenţilor" şi din nou egalitate. Treziţi din şoc, albiilui Diniţă forţează şi golul doi, dar Popa (10), Sorin Pană (20) şibara lui Silviu Pană au stârnit doar "of-uri" în tribune.Nemulţumire a fost şi la eliminarea lui Dumitrescu din minutul 42,trimis la vestiare după o intrare imprudentă la Bălan.

Ocaziifără număr
Nici măcar pauza nu a liniştit avântul celor două echipe şi, înminutul 50, Cheţan egalează Concordia la bare. Cu un curaj nebun,ambele echipe atacă alternativ în valuri şi se ratează la foccontinuu până în minutul 84. Atunci, Ghinga se trezeşte cu mingeaîn mijlocul careului şi nu-l iartă pe Niţă. S-a terminat 2-1, iarSportul a plecat acasă fericită după un meci care se putea terminaoricum şi care poate concura încă de pe acum la cel mai frumos jocdin campionat.

Petre Marin a jucat ieri meciul 454 în Liga I, egalându-l pe CornelDinu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.