VIDEO | În timp ce Florin Prunea încerca să stingă nocturna la sărbătoarea steliştilor, ultraşii lui CSMS Iaşi făceau un gest emoţionant

29 mai 2015 9951 afişări Liga 1
VIDEO | În timp ce Florin Prunea încerca să stingă nocturna la sărbătoarea steliştilor, ultraşii lui CSMS Iaşi făceau un gest emoţionant

Meciul cu Steaua a fost unicul în care CSMS Iaşi a jucat cu stadionul plin în acest sezon. În ciuda vremii răcoroase, pe ”Emil Alexandrescu” au venit peste 10.000 de oameni care au făcut o atmosferă frumoasă. Chiar dacă mulţi dintre aceştia au susţinut Steaua pe durata meciului, au existat grupuri mai de fani ai Iaşiului, cei care au scandat, au aprins torţe şi au susţinut echipa lui Napoli pe durata celor 90 de minute de joc.

Galeria lui CSMS Iaşi a făcut un gest care a emoţionat asistenţa imediat după finalul jocului. În timp ce preşedintele Florin Prunea căuta, alături de un angajat al clubului, panoul de siguranţe pentru a opri noctura la sărbătoarea steliştilor, ultraşii s-au mobilizat la geamurile vestiarului elevilor lui Nicolo Napoli. Acolo, fanii au aprins torţe şi au cântat minute bune, fotbaliştii ieşind pe geamuri pentru a-i acompania.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.