VIDEO Chiajna - "U" Cluj 0-2! Golurile lui Paulinho au decis meciul în 3 minute

2 sep 2012 4443 afişări Liga 1
VIDEO Chiajna - "U" Cluj 0-2! Golurile lui Paulinho au decis meciul în 3 minute

În clasament Concordia se află peste "Cluj, dar pe teren jocul arată cu totul altceva. "Şepcile roşii" domină începutul meciului fără probleme. Pe rând Dinu, Cleiton sau Dos Santos încearcă să-i pună probleme lui Lepmets, dar apărarea face faţă şi dă un impuls oamenilor din atac, iar jocul se echilibrează pe alocuri.

Cei 8 suporteri care au făcut deplasarea de la Cluj îşi încurajează frenetic echipă, auzindu-se cel mai tare de pe stadion, la concurenţă cu strigătele antrenorilor.

Micuţa galerie clujeană strigă "Haide U", iar jucătorii se conformează. Pătraşcu trimite o pasă pe diagonală, Paulihno preia, iar apărarea Concordiei se opreşte, cerând ofsaid, dar portughezul continuă cursa şi îl execută pe Lepmets ('27). Tot el profită de greşeala goalkeeperului ilfovenilor care a respins în faţă o lovitură liberă şi reuşeşte să facă "dubla" ('30). Echipa lui Ilie Stan încearcă să reintre în joc, însă oamenii de atac şi-au pierdut ţinta, ratând câteva şanse de a înscrie prin Welington, Pană sau Simion, iar până la finalul primei reprize nimic nu s-a mai schimbat, Concordia fiind anihilată de clujeni.

Jucătorii Concordiei au venit mai montaţi de la vestiare şi au reuşit să intre în joc , dar la fel ca în prima parte a meciului apărarea dirijată de Balauru stă bine, nu se sperie în faţa atacurilor venite din partea elevilor lui Ilie Stan. "U" Cluj stă adoptă pentru această a doua parte un stil puţin mai defensiv, încercând să lovească pe contraatac, având în vedere spaţiile lăsate de amfitrioni după avântul spre poarta lui Balauru. Portarul "şepcilor roşii" a fost în prim plan în finalul meciului care când a fost aproape să comită un penalty după ce a ieşit hazardat.

Meciul s-a încheiat în uralele celor 8 fani veniţi de la Cluj care şi-au încurajat echipa favorită pe toată durata partidei.

Echipele de start:

CHIAJNA: Lepmets - V. Creţu, Ghionea, Belica, Zuluf - S. Paraschiv, Pană, Popovici, Serediuc - V. Simion, Wellington.
Antrenor. Ilie Stan
Rezerve: Cobrea, Leca, Fl. Ilie, Damian, S. Stan, A. Stan, Ciupitu

"U" CLUJ: Balauru - Krumov, Christou, Da Silva, E. Nicola - Paulinho, V. Gheorghe, B. Pătraşcu, Alex - V. Dinu, Cleiton.
Antrenor. C. Dulca
Rezerve: Matache, Szilagyi, A. Popa, R. Iancu, Drăghici, Lupu

Jucătorii lui "U" au ieşit puţin mai devreme de salutul echipelor cu tricouri pe care era scris Clujul este casa noastră. 8 suporteri au făcut deplasarea la Chiajna.

VEZI AICI COMENTARIUL LIVE TEXT AL MECIULUI


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.