VIDEO Boicotul granzilor! "Nu mai lăsam jucătorii la lot dacă Răzvan mergea la Unirea!"

29 dec 2009 11 afişări Liga 1
VIDEO Boicotul granzilor! "Nu mai lăsam jucătorii la lot dacă Răzvan mergea la Unirea!" Boicotul granzilor! "Vorbisem cu Borcea să nu mai lăsăm jucătorii la naţională dacă Răzvan mergea la Unirea!"

Steaua şi Dinamo erau gata să boicoteze echipa naţională încazul în care Răzvan Lucescu ar fi acceptat oferta Unirii Urziceni,spune Gigi Becali. Patronul "roş-albaştrilor" a dezvăluit că seînţelesese cu Cristi Borcea ca jucătorii celor mai titrate echipedin Liga I să nu mai onoreze convocările sub tricolor, pe toatăperioada în care Lucescu Jr. ar fi fost tehnicianulialomiţenilor.

"Vorbisem cu Cristi Borcea să nu mai lăsăm jucătorii lanaţională dacă Răzvan ajungea antrenor la şi la Unirea Urziceni.Oricât de obiectiv şi moral ar fi, e conflict de interese. Puteaprofita de faptul că ştia calităşile şi defectele jucătorilorStelei de la naţională", a declarat Becali la gsptv.

Mihai Stoica consideră că nu ar fi fost deloc anormal caselecţionerul să pregătească şi o echipă de club, mai ales încondiţiile în care "naţionala" nu are nico acţiune programată înprima jumătate a anului viitor.

"Nu ştiu dacă domnul Gigi Becali ştie că şi antrenorul pecare îl are domnia sa la Steaua, Mihai Stoichiţă, a condus înacelaşi timp o naţională şi o echipă de club. Oricum, nu măinteresează părerea domniei lui", a spus Stoica lagsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.