"Ştiu despre ce e vorba la Dinamo! Negoiţă are o echipă fără palmares!" Sfatul lui Dragomir pentru acţionarul din "Ştefan cel Mare"

30 nov 2016 10883 afişări Liga 1
"Ştiu despre ce e vorba la Dinamo! Negoiţă are o echipă fără palmares!" Sfatul lui Dragomir pentru acţionarul din "Ştefan cel Mare"

Dumitru Dragomir susţine că Ionuţ Negoiţă ar trebui să cedeze în disputa cu Nicolae Badea şi să-i achite datoria fostului acţionar din "Ştefan cel Mare" pentru a putea fi intra în drepturi la Dinamo.

"Ştiu despre ce e vorba la Dinamo. Îi recomand domnului Negoiţă să pună batista pe ţambal, cu Badea nu va câştiga niciodată. Nu are nicio şansă cu Badea, e unul dintre oamenii deştepţi din fotbal, ştie să se înconjoare cu acte. Negoiţă are o echipă fără palmares. După ce achită datoria, atunci intră în toate drepturile. Pentru 2 milioane de euro nu poţi să pierzi Dinamo.

Badea nu a dispărut din fotbal. El a încercat şi prin Moldova un centru de copii şi juniori, a încercat şi la Slatina şi prin Argeş"
, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Nicolae Badea îi cere lui Negoiţă să renunţe la folosirea actualei embleme a clubului, a site-ului www.fcdinamo.ro, dar şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica. Ionuţ Negoiţă a fost notificat în cursul zilei marţi, 22 noiembrie, că trebuie să renunţe la folosirea actualei sigle a clubului, a site-ului oficial www.fcdinamo.ro, dar şi a instalaţiei de nocturnă din baza sportivă de la Săftica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.