Scenariul incredibil al serviciilor secrete americane :). În anul în care va lua licenţa, Mirel Rădoi se poate întoarce la arabi cu tot cu Steaua. 15 lucruri care s-ar putea întâmpla când va lua licenţa PRO

26 aug 2015 20522 afişări Liga 1

Dan Apolzan a declarat la ProSport LIVE că Mirel Rădoi nu va putea lua licenţa PRO mai devreme de 2020. ProSport a făcut un exerciţiu de imaginaţie despre cum ar putea arăta lumea când Rădoi va fi în sfârşit antrenor cu acte în regulă.

”Din punctul meu de vedere, dacă accelerăm şi oamenii stau o lună de zile la Mogoşoaia, dacă facem intensiv, un antrenor îşi ia licenţa PRO în 5-6 ani”, a afirmat Dan Apolzan, directorul Şcolii Federale de Antrenori. Adică nu mai devreme de 2020. Cum ar putea arăta lumea în 2020? ProSport a făcut un exerciţiu de imaginaţie bazat pe unele previziuni, dar şi fapte concrete.

În primul rând, românii pot vedea EURO 2020 chiar pe stadioanele noastre. În al doilea rând, dar aici există mari semne de întrebare, am putea circula pe autostrada Piteşti - Sibiu. Tot în 2020, Marina Filipineză intenţionează să lanseze la apă primul submarin. Însă cea mai interesată previziune vine de la National Intelligence Council. Conform unui document, organizaţia teroristă Stat Islamic îşi va extinde teritoriul până în sud-estul Europei, inclusiv în România. Practic, dacă va fi tot la Steaua, Rădoi va antrena în lumea arabă, acolo unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. 

Câteva întâmplări anunţate pentru anul 2020:

1. National Intelligence Council (n.r. centrul de gândire strategică pe termen mediu şi lung, din cadrul USIC - comunitatea care însumează cele 17 agenţii secrete guvernamentale ale SUA, printre care CIA şi FBI) a realizat un document cu circulaţie restrânsă în care România apare ca o provincie din Noul Califat, creaţia organizaţiei teroriste Stat Islamic.

2. EURO 2020 va fi găzduit şi de Bucureşti

3. Jocurile Olimpice de la Tokyo

4. Volvo va lansa prima maşină cu radar şi sonar

5. Marina Filipineză va lansa primul submarin

6. Rusia şi-a propus să exploateze Helium 3 de pe Lună

7. India îşi propune să trimită oameni pe Lună

8. E posibil, dar nu garantăm, să fie terminată autostrada Sibiu - Piteşti

9. Trezoreria Americană susţine că o femeie va fi printată pe bancnota de 10 de dolari

10. Va fi nevoie de un milion de poliţişti cibernetici

11. Se preconizează că vor exista oraşe subternare cu poluare zero12. Pe Lună, va exista cel puţin o bază umană de dimensiunea unui orăşel

13. Trenurile pe pernă de aer vor atinge viteze mai mari de 500 km/h. Nu şi în România14. Vehiculele spaţiale vor deveni o realitate curentă

15. Ion Iliescu va împlini 90 de ani

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.