Rapid trăieşte periculos în 2010 "Titlul sau falimentul!"

31 dec 2009 17 afişări Liga 1
Rapid trăieşte periculos în 2010 "Titlul sau falimentul!" Rapid trăieşte periculos în 2010 "Titlul sau falimentul!"

George Copos spune că singura şansă a Rapidului săsupravieţuiască anului 2010 este să cucerească un nou titlu în LigaI. Patronul giuleştenilor spune că principalul "hop" va fi înfebruarie, când va fi nevoit să scoată din buzunar aproximativ şasemilioane de euro. Copos promite că va face tot ce depinde de el ca"vişinii" să termine campionatul pe primul loc şi anunţă că niciunjucător nu este de vânzare.

"Ne propunem să câştigăm acest campionat pentru a salvaRapidul de la faliment. Important e să trecem de momentul"februarie", când va trebui să plătim licenţa şi e vorba de câtevamilioane, şase milioane [...] Nu se transferă niciun jucător de laRapid, mai mult decât atât, vom face eforturi să aducem unul, doifotbalişti", a declarat Copos pentru ProTV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.