Rămâne Liga 1 cu 13 echipe? "Există posibilitatea ca echipa să se desfiinţeze din iarnă!"

29 nov 2016 7906 afişări Liga 1
Rămâne Liga 1 cu 13 echipe? "Există posibilitatea ca echipa să se desfiinţeze din iarnă!"

Grigoraş nu se poate bucura cu adevărat de această victorie. Succesul de pe terenul ardelenilor reprezintă o adevărată surpriză dată fiind situaţia gorjenilor.

Tehnicianul celor de la Pandurii a declarat că există posibilitatea ca echipa să nu mai existe din iarnă. O parte dintre jucători au plecat deja de la club, iar cei rămaşi ar putea pleca şi ei dacă situaţia financiară a echipei nu se va îmbunătăţi din iarnă.

"E o situaţie mai mult decât delicată pentru un club de Liga 1. Unii jucători n-au mai rezistat şi au plecat, alţii au ales să continue, inclusiv eu, până în iarnă. Există posibilitatea ca din iarnă echipa să nu mai existe. Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, e clar că vor pleca toţi jucătorii. Nu trebuie să fim pesimişti, dar trebuie să fim realişti", a declarat Petre Grigoraş la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.