ProSport LIVE | Situaţie dezastruoasă la Petrolul: "Pe 16 iunie, nu ştiam dacă echipa mai exista sau nu. Este foarte greu să lucrezi cu jucători neplătiţi"

27 aug 2015 1481 afişări Liga 1

Tibor Selymes a fost îndepărtat de la Petrolul după eşecul cu 0-2 în faţa lui Dinamo şi la capătul unei aventuri în care a găsit un club răvăşit de probleme. Fostul mare internaţional român susţine că se simte nedreptăţit, mai ales că în vară a fost nevoit să înceapă aproape de la zero.

Petrolul se află pe marginea prăpastiei, situaţie în care clubul a fost adus de patronul Daniel Capră. Aşa cum ProSport a scris, jucătorii nu şi-au primti salariile, iar datoriile cresc de la o zi la alta. Tibor Selymes susţine că în vară viitorul clubului a fost pus sub semnul întrebării, din cauza problemelor uriaşe pe care le are cu banii.

Selymes a fost instalat înainte de startul pregătirilor, dar a avut la dispoziţie un lot format numai din 13 jucători. Echipa a fost completat cu jucători veniţi din pregătire. În acelaşi timp, în ciuda acestor probleme, conducerea a avut pretenţia ca Petrolul să performeze. Selymes a scos şapte puncte în opt etape, dar şefii clubului n-au fost mulţumiţi.

”De ce am plecat? N-am înţeles de ce şi multă lume n-a înţeles de ce. E foarte frustrant să pleci de la o echipă la care pe 16 iunie nu ştiam dacă mai există sau nu. Pe 18 am aflat că există şi pe 21 am plecat în pregătire. Cu 13 jucători am plecat, dintre care patru nu semnaseră încă. Şi în cantonament au venit 30 de jucători din care trebuia să alegem, să facem trasee de joc.

Până la urmă, cred că am strâns un lot bunicel, dar nu poţi să ai pretenţia să baţi pe toată lumea, să existe trasee de joc. Eu le-am promis celor din conducere că vom avea atitudine. Conducerea, adică Mihai Joiţă, care din păcate a plecat după numai o lună din cauză că nu s-a înţeles cu cei din conducerea.

Nu este vina mea sau a jucătorilor că s-au pierdut şase puncte (n.r. Petrolul a fost sancţionată cu şase puncte pentru datorii către jucători). Noi am strâns şapte puncte şi am avut meciuri destul de grele. Chiar am avut şi ghinion. Cu Voluntari şi Pandurii, meciuri pe care trebuia să le câştigăm fără drept de apel, am făcut egal. Până la meciul cu Dinamo, am avut o atitudine foarte bună. La Dinamo nu am mai făcut nimic. Este foarte greu să lucrezi cu jucători neplătiţi. Şi tu tot eşti vinovat”,
a declarat Tibor Selymes la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.