ProSport LIVE 15 iunie. VIDEO | O nouă formaţie din Liga 1 se mută pe stadionul Dinamo! Cu cine îşi vor împărţi "câinii" arena

15 iun 2015 7323 afişări Liga 1

Costin Ştucan vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:30, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Invitatul ediţiei de luni, 15 iunie, a fost preşedinte celor de la FC Voluntari, Robert Gherghe.


Oficialul Voluntariului a vorbit despre proiectul pe care îl are la echipa nou-promovată, transferurile efectuate pentru a putea face faţă în Liga 1, dar şi despre problema spinoasă a drepturilor TV. Printre altele, Robert Gherghe a dezvăluit că FC Voluntari va disputa primele meciuri ale sezonului pe arena Dinamo, din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Au fost discuţii să jucăm la Chiajna. [...] Suntem în discuţii avansate şi ne-a bucurat şi poziţia de la Dinamo, este posibil să jucăm în "Groapă". E vorba de primele patru, cinci meciuri din acest sezon.

Ne-am dorit şi la Chiajna, însă jucătorii au preferat să evite acel gazon sintetic. Au considerat că le-ar fi greu să se adapteze, pentru că se antrenează pe iarbă. Ne-am orientat spre stadionul Dinamo.

Am făcut o cerere către clubul Dinamo şi avem un acord verbal din partea doamnei chestor Lipă. În perioada următoare sper să definitivăm. Bănuiesc că până în septembrie vom juca acolo, după care va fi gata baza noastră. Doar în acest an am investit două milioane de euro
", spune preşedintele FC Voluntari, Robert Gherghe.

URMĂREŞTE EMISIUNEA ÎN PLAYERUL VIDEO

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:30, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:30, pe www.prosport.ro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.