I-a dat de gol? Vasile Turcu, dezvăluiri involuntare despre practicile de la Dinamo: "Eu unul sunt curat. Giovani era mereu împotrivă!" VIDEO

13 oct 2016 21704 afişări Liga 1

Intrat în direct prin telefon la emisiunea ProSport Live, Vasile Turcu (62 de ani) şi-a dat de gol, fără să vrea, foştii parteneri de la Dinamo. Omul recunoscut pentru uşurinţa cu care scotea bani din buzunar la îndemnul asociaţilor din Ştefan cel Mare a dezvăluit, în încercarea de a-i lua partea lui Ioan Becali, că fostul impresar era întotdeauna împotriva unor tactici despre care presa de sport a scris ani de-a rândul. 

Dacă pe Ioan Becali îl caracterizează drept un om corect, care avea tot interesul ca meciurile în care evoluează fotbalişti pe care-i impresariază să se joace pe teren, iar despre el spune că este "curat, de aia nu are nimic", Vasile Turcu aruncă un imens semn de întrebare asupra lui Cristi Borcea şi Nicolae Badea, ceilalţi doi oameni care făceau parte din conducerea clubului în perioada despre care Turcu vorbeşte: "Eu unul sunt curat, de aia nu am nimic. Ce a fost e problema lor. Dacă au furat, dacă nu au furat. Pentru mine a fost un vis urât, pentru că nu am avut rezultate. Despre mine puteţi spune orice, că am fost fraier, că am fost bun plătitor, dar să asist la lucruri necurate? Niciodată!

Giovani rămâne prietenul meu. Vreţi să vă spun acum? Giovani a fost întotdeauna contra când a fost vorba să se discute cu un arbitru. De ce? El a vrut ca jucătorii să joace. Credeţi că Giovani sau Victor trăiau din Dinamo sau din jucători? El nu a fost niciodată de acord cu chestia asta. Eu am citit, probabil că presa e mai informată decât mine. Eu nu contribuiam cu sume de bani pentru arbitraj, eu contribuiam cu bani la bugetul clubului", a declarat Turcu, la ProSport Live.

Vasile Turcu a ajuns la Dinamo în a doua parte a deceniului trecut şi s-a alăturat proiectului condus de Nicolae Badea, Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali. Cu cei cinci în conducere, Dinamo a reuşit să câştige, în sezonul 2006/2007, ceea ce a rămas până astăzi ultimul titul de campioană din istoria clubului. În 2010, Turcu a părăsit Ştefan cel Mare, iar pachetul majoritar a ajuns la Ionuţ Negoiţă.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.