FOTO & VIDEO | Aşa a arătat prima zi a lui Bogdan Andone ca antrenor al FCSB-ului! Fostul secund al lui Teja şi-a procurat vitamine + antrenorul celebru cu care împarte curtea

6 iun 2019 8024 afişări Liga 1

Gigi Becali (60 de ani) a ales să-l înlocuiască pe Mihai Teja (40 de ani), după ce acesta nu a reuşit să cucerească titlul de campion, astfel că FCSB se mulţumeşte cu locul doi pentru al patrulea an la rând. Bogdan Andone (44 de ani), fostul secund al lui Teja, a fost prezentat în funcţia de antrenor principal al echipei. ProSport vă prezintă prezintă cum a arătat prima zi a lui Andone ca antrenor al vicecampioanei României.

După conferinţa de presă şi o discuţie cu Gigi Becali despre viitorul echipei, Bogdan Andone a părăsit reşedinţa patronului FCSB, din aleea Alexandru şi s-a îndreptat spre locuinţa sa. Acesta s-a urcat în maşina sa, având, preţ de câteva minute, o convorbire telefonică pe drum. A parcat în faţa casei sale din Pipera, a luat de pe bancheta din spate câteva haine şi un carneţel cu notiţe şi s-a odihnit după cel mai important moment din cariera sa de antrenor. La conferinţă, Andone a fost vizibil emoţionat.

După câteva ore, acesta s-a urcat, din nou, în maşina sa şi s-a îndreptat către Şoseaua de Centură. Andone s-a întâlnit cu cineva, şi după aproximativ o oră s-a întors acasă cu câteva sticle de socată de lămâie sau borş. Acesta împarte curtea cu naşul şi cumnatul său, Marius Şumudică. Antrenorul este liber de contract după despărţirea de Al-Shabab, echipă cu care nu a reuşit calificarea în Liga Campionilor Asiei. La scurt timp după ce a ajuns Andone, Şumudică a ajuns şi el la reşedinţa sa din Pipera.

”Suntem cumnaţi, dar fiecare e pe drumul lui”

În cadrul primei conferinţe de presă ca antrenor al FCSB-ului, Bogdan Andone a vorbit şi despre relaţia sa cu Marius Şumudică: ”Am primit această veste cu încredere, cu entuziasm. Aşteptam să văd care va fi programul echipei, pentru că eu oricum mai aveam contract pentru un an cu clubul. Vrem să formăm o echipă agresivă, care să câştige cât mai multe meciuri.

Eu cu Marius Şumudică suntem cumnaţi, avem o relaţie bună, dar fiecare pe drumul lui, cu filosofia lui de fotbal. A fost o experienţă foarte bună să lucrez cu el. Am fost şi voi fi mereu un adept al muncii. Nu am probleme, sunt puternic din punct de vedere psihic. Nu cred că vor fi probleme", a spus Bogdan Andone, la conferinţa de presă.

GALERIE FOTO AICI

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.