EXCLUSIV | ”Nu e în stare să dea o jumătate de bară. Dacă am ajuns să stăm în el, mamă, mamă...”. Vedeta echipei, criticată aspru după ultimele meciuri

24 oct 2018 6298 afişări Liga 1

Claudiu Vaişcovici (56 de ani) a citicat dur jucătorii lui Dinamo, după începutul modest de sezon. Consideră că Mircea Rednic are obligaţia de a schimba majoritatea fotbaliştilor, iar în locul lor să fie aduşi alţii, cu un potenţial mai mare. Cel mai contestat a fost Salomao.

Dinamo a schimbat 3 antrenori până acum, dar jocul nu a suferit modificări. Rezultatele slabe au continuat, iar majoritatea specialiştilor consideră că fotbaliştii sunt principalii vinovaţi. Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de Vaişcovici. Îl atenţionează pe Rednic că, dacă nu vrea să aibă soarta lui Bratu şi Niculescu, trebuie să renunţe la o treime din actualul lot.

Aş renunţa la 75% din jucătorii lui Dinamo. Aud mereu: ”Salomao, Salomao!” Nu e în stare să dea o jumătate de bară. Se aşteaptă prea mult de la el, că e tehnic. Dacă am ajuns să stăm în el, mamă, mamă... Bine, nici nu are cine să intre în locul lui.

Îi lipseşte ceva lui Salomao. Când îi vine balonul pe dreptul e greu”, a declarat Claudiu Vaişcovici la emisiunea ProSport Live.

După 12 etape din Liga 1 Betano, Dinamo se situează pe locul 12, cu 12 puncte. Dinamoviştii nu au mai câştigat de 6 etape, perioadă în care au acumulat doar două puncte.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.