Din nou DE OSCAR! Spectacol unic realizat de fanii lui Dinamo la Marele Derby, în două acte. VIDEO | Imaginile senzaţionale care nu s-au văzut la TV

30 nov 2016 35601 afişări Liga 1
Din nou DE OSCAR! Spectacol unic realizat de fanii lui Dinamo la Marele Derby, în două acte. VIDEO | Imaginile senzaţionale care nu s-au văzut la TV


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Un nou derby cu Steaua, o nouă reprezentaţie de "gală" pentru fanii lui Dinamo, care au pregătit o coregrafie specială, în două "acte" pentru partida cu marea rivală.

Naţional Arena, transformat în sală de cinema
La scurt timp după ieşirea pe teren a jucătorilor, întreaga peluză ocupată de fanii dinamovişti a fost ocupată de o imensă pânză albă, ce avea desenate doar marginile, pentru a induce ideea unei săli de cinema. Toate luminile de pe Naţional Arena s-au stins, iar pe uriaşa pânză au început să fie proiectate imagini din istoria glorioasă a clubului din Ştefan cel Mare, în acordurile melodiei devenită celebră în anii comunismului ca generic al TVR pentru Telecinemateca (James Last - This Is My Song).

Pe pânza imensă s-au derulat imagini cu Cornel Dinu, Florea Dumitrache, Ionuţ Lupescu sau Cătălin Hîldan, într-un clip ce s-a dorit a fi un omagiu adus taţilor care îşi duc fiii la stadion.

După acest moment, luminile de pe Arena Naţională s-au reaprins, iar uriaşa pânză a fost coborâtă, moment în care dinamoviştii au afişat a doua parte a coregrafiei. Aşa cum au obişnuit în ultimii ani, dinamoviştii au realizat tot o coregrafie 3D, cu mesajul central:  "Istoria reînvie gloria tinereţii, de mână cu cei mici, redăm culoare vieţii!".

Pe primul inel al peluzei şi-au făcut apariţia trei fani dinamovişti din trei generaţii diferite (un copil ce ţinea în mână un steag, adus la mână de tatăl său şi un bătrân) care se îndreptau spre Stadionul Dinamo (reprezentat în înaltul peluzei).

"De filme abia ce ne-am apucat / Voua vi le-am scos demult din cap", banner Dinamo.

 

 


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.