DECLARAŢIA SĂPTĂMÂNII | "Băieţii vor juca cu şapcă şi ochelari de soare!" :) Ce probleme sunt aşteptate la FC Voluntari - FCSB

13 oct 2017 5657 afişări Liga 1
DECLARAŢIA SĂPTĂMÂNII | "Băieţii vor juca cu şapcă şi ochelari de soare!" :) Ce probleme sunt aşteptate la FC Voluntari - FCSB

FC Voluntari şi-a pus instalaţie de nocturnă pe stadion, însă are unele probleme. Instalaţia de iluminat a fost pusă mai jos decât indicaţiile în domeniu, deoarece stadionul se află pe un culoar de zbor. Prezent la ProSport LIVE, Nana Falemi a ironizat situaţia.

FC Voluntari îşi va inaugura nocturna în meciul cu FCSB, diseară, de la 20:45. Cu această ocazie, ilfovenii vor reveni acasă, după ce în acest sezon a jucat la Ploieşti, Piteşti şi Giurgiu. Însă instalaţia de nocturnă are din start unele probleme. Din cauză că stadionul este construit sub un culoar de zbor, oficialii clubului n-au primit acordul să ridice prea mult stâlpii.

Drept urmare, nocturna este cu 10 metri mai joasă decât ar fi trebuit. Asta înseamnă că lumina i-ar putea deranja pe jucători în timpul meciului. Nana Falemi a venit cu o soluţie de avarie: ochelari de soare şi şapcă. :)

”Ştii de faza cu nocturna? Este prea joasă. Şi este mai puternică, pentru că sunt becurile noi. Din cauza că deasupra stadionului este un culoar de zbor, nocturna a trebuit să fie un pic coborâtă. Cred că băieţii vor juca în seara asta cu şapcă şi ochelari de soare. Nu aveau voie să o pună mai sus, din cauză că încurca un culoar de zbor.

Nocturna este cu 10 metri mai jos. Contează pentru jucători, evident. Sunt mingi înalte la care jucătorii trebuie să sară şi sar pe sub minge. Pentru că le vine nocturna în ochi. Băieţii trebuie să-şi ia nişte creme care se dau pe sub ochi, să nu reflecte lumin. Dar, oricum, sunt ochelari de soare, îşi iau şepci. Nu este problemă”, s-a amuzat Nana Falemi la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.