Anghelache a vorbit la ProSport LIVE despre situaţia lui Mihalcea la Berceni şi a lămurit de ce a plecat Bilinski: "E posibil să nu fi dat randament"

30 iun 2015 3216 afişări Liga 1

Constantin Anghelache, membru în Consiliul de Administraţie al echipei Dinamo, a discutat în direct la ProSport LIVE despre situaţia lui Adrian Mihalcea la Berceni, despre situaţia lui Lazăr la Dinamo şi motivele pentru care polonezul Kamil Bilinski a plecat din Ştefan cel Mare

Prezent în studioul emisiunii ProSport LIVE, Adrian Mihalcea, tehnicianul care a fost la ACS Berceni în ultima parte a sezonului precedent, a discutat despre situaţia ingrată în care s-a aflat, iar Constantin Anghelache a recunoscut că a negociat cu Mihalcea, dar a adăugat că nu ştia dacă salariul urma să fie plătit de echipa din apropierea Bucureştiului sau de Dinamo. ”Problema celor doi antrenori s-a discutat şi ştiu că a avut loc în următorul fel: a fost o discuţie pe care o poartă administratorul judiciar, dar, apoi, s-a încheiat un contract pe o perioadă limitată de antrenor la Berceni. Acel contract formal este încheiat între Mihalcea şi Bolohan, pe de o parte, şi Berceni. Nu ştiu care e angajamentul dintre Dinamo şi Berceni, dar ceea ce pot spune cu precizie că acel contract a fost semnat între antrenori şi Berceni. La data de 31 mai, jucătorii de la Dinamo care au evoluat de la Berceni, s-au întors, dar nu ştiu dacă era un angajament financiar între Dinamo şi Berceni. Eu ştiu că atunci când am fost consultat, am spus că e foarte bine să vină şi să continue cu echipa din liga a treia”, a declarat Anghelache.
 
”Eu am luat declaraţia lui Negoiţă, în care a spus că are restricţii financiare. Clubul Dinamo e în continuare în insolvenţă, acest club are un procs de reorganizare şi un buget care să fie respectat ad-literam. Şefii lui Dinamo sunt nevoiţi să se uite în buget zi de zi, n-ar fi exclus ca, în raport cu unii jucători, să se fi discutat unele aspecte, unele renegocieri ale contractelor. Marius Alexe are un contract care s-a renegociat din şase în şase luni, un contract de bază şi pe care l-am renegociat. E posibil ca acest contract să fie renegociat, pentru că au trecut cele şase luni”, a continuat fostul preşedinte al câinilor.
 
De ce a plecat Kamil Bilinski de la Dinamo? A explicat Anghelache, care a prezentat câteva variante: ”La Bilinski s-a renunţat, din câte ştiu, din două motive: el avea un contract sustensiv, care trebuia reconfirmat pe 1 iulie. Eu cred că Dinamo ori nu a activat clauza de prelungire, ori a depus-o şi au negociat, dar nu ştiu. El nu prea a dat satisfacţie în retur şi, atunci, noua conducere probabil că a mizat pe această clauză, iar contractul nu a fost prelungit. E probabil ca Bilinski să fi fost rugat să renunţe la nişte bani, dar nu s-a ajuns la un punct comun”.
 
Tot Anghelache a lămurit şi situaţia lui Vali Lazăr, care a revenit la Dinamo, deşi are o hârtie care spune că poate pleca pe 500.000 de euro: ”Stoican a creat o ruptură, apoi a plecat, iar Lazăr nu a mai avut aceeaşi continuitate. El a fost, uneori, mai energic şi, atunci, i s-a dat o hârtie prin care se putea transfera. I-am spus să fie mai atent la ce spune. Dacă îşi găseşte o variantă de transfer”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.