VIDEO Mutu a probat noua aparatură a sponsorului OFICIAL! VEZI cum s-a descurcat

26 iul 2011 2107 afişări Stranieri
VIDEO Mutu a probat noua aparatură a sponsorului OFICIAL! VEZI cum s-a descurcat no title

Adrian Mutu a semnat începând cu luna iunie un contract cuechipa de fotbal Cesena Calcio. Transferul lui Mutu de la echipa defotbal AC Fiorentina, alături de care a activat pentru cinci ani dezile, a fost privit cu entuziasm atât de fotbalist, cât şi dereprezentanţii echipei de fotbal Cesena.

Acest transfer semnifică un plus de performanţă pentruTechnogym, liderul produselor şi echipamentelor de fitness deînaltă clasă, care de curând şi-a reînnoit parteneriatul cu echipade fotbal Cesena Calcio. Astfel, Technogym devine sponsor oficial,după ce timp de zece ani a fost alături de echipă ca sponsor tehnicde aparatură pentru wellness.

Jucătorul român a semnat cu Federaţia de Fotbal un contract pe doiani de zile şi, alături de echipa ai cărei jucători sunt cunoscuţiîn lumea fotbalului drept "căluţii de mare", el sper să înceapă onouă aventură, ducând Cesena în Europa League.

Fiind interesat de practicarea sportului şi având grijă de fiziculsău, Adrian Mutu a început deja antrenamentele cu aparaturaasigurată de Technogym. Sponsorul oficial al "căluţilor de mare",aşa cum sunt cunoscuţi fotbaliştii Cesenei, îşi desfăşoarăactivitatea în oraşul în care compania de produse şi serviciiwellness are sediu central. Technogym este astfel alături de Cesenaşi jucătorii săi în aventura din lumea fotbalului, oferind produseşi servicii de înaltă calitate şi fiind în permanenţă un partenerde încredere pentru echipa de fotbal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.