VIDEO Adrian Mutu a jucat din nou alături de colegii de la Fiorentina! Într-o discotecă :)

21 ian 2011 342 afişări Stranieri

Atacantul Adrian Mutu s-a întreţinut cu coechipierii săi de laFiorentina, în noaptea de joi spre vineri, într-o discotecă dinoraşul Florenţa, unde fotbaliştii formaţiei viola au decis sămeargă după ce au luat cina, informează site-ulcalcio.fanpage.it.

"Evident, spiritul de echipă este un lucru de durată şibăieţii de la Fiorentina demonstrează asta. După ce s-au întâlnitcu toţii şi au luat masa, jucătorii şi-au dat întâlnire într-odiscotecă, unde era prezent şi Adrian Mutu (care nu a participat lacină). Deşi a fost exclus din echipă, se pare că jucătoriiFiorentinei nu au uitat de el. Dorinţa de a petrece o seară liberă,fără restricţii, demonstrează, printre altele, apropierea dintre oparte a jucătorilor (este vorba de Vargas şi Santana, în special)de fotbalistul român", scrie sursa citată, care postează oînregistrare video de la petrecerea jucătorilor.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lotul Fiorentinei după maimulte acte de indisciplină. Fiorentina a înaintat Colegiuluiarbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicită excluderealui Adrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitulanului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia pânăîn iunie.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.