Şi-au dat şi "pielea" de pe ei pentru naţională! :) VIDEO Spania şi-a lansat noul echipament! Vezi super reclama!

15 nov 2010 50 afişări International

Federaţia Spaniolă de Fotbal, împreună cu firma de echipamentsportiv care îmbracă echipa naţionă, au lansat un nou echipament,care va fi folosit în meciurile din preliminariile EURO 2012. Noultricou înglobează ultimile tehnologii în materie de echipamentesportive şi este un omagiu pentru Cupa Mondială câştigată în acestan.

Pe tricou au apărut emblema FIFA care recunoaşte titlul mondialcâştigat în Africa de Sud, dar şi o stea deasupra emblemei, careare aceeaşi semnificaţie. Designul este mai dinamic, în concordanţăcu jocul practicat de Villa&Co. Pe umerii tricoului şi lasubraţ au apărut dungi albastre, care se asortează cu şortul deaceeaşi culoare. În interiorul tricoului, în zona gâtului, a fostscris "campioana mondială 2010".

Noul echipament este promovat printr-un spot care îi are dreptactori pe Villa, Alonso şi Llorente. Aceştia îşi scot vechiultricou, iar noul echipament este scos de sub piele. Mesajul?Pasiune pentru naţională vine din interior. Noul echipament va fipurtat pentru prima dată în amicalul cu Portugalia, programat pe 17noiembrie, la Lisabona.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.