VIDEO Întâlnire la nivel înalt înainte de Barça - Real! Vezi ce şi-au spus Perez şi Rosell!

29 nov 2010 16 afişări Campionate Externe
VIDEO Întâlnire la nivel înalt înainte de Barça - Real! Vezi ce şi-au spus Perez şi Rosell! VIDEO Întâlnire la nivel înalt înainte de Barça - Real! Vezi ce şi-au spus Perez şi Rosell!

Preşedintele Realului, Florentino Perez, a declarat, luni, dupăîntâlnirea cu omologul său de la FC Barcelona, Sandro Rosell, că laEl Clasico din această seară fotbaliştii celor două echipe trebuiesă fie "fair-play şi să joace frumos", informează AS.

"Azi e zi de sărbătoare, sărbătoarea fotbalului şiaceasta a atras atenţia întregii lumi. Am venit cu dorinţa de acâştiga şi de a contribui la sărbătoarea fotbalului, care trebuiesă fie un element de unitate, nu de distrugere. Trebuie să fimfair-play şi să jucăm frumos", a declarat Perez, care nuconsideră că meciul este decisiv pentru titlu.

"După acest meci, care pare să reprezinte sfârşitullumii, totul va reveni la normal. Este o plăcere să jucăm împotrivaunei echipe atât de bune", a adăugat Perez. La rândul său,Sandro Rosell a apreciat că meciul este important, dar nu decisiv."Nu înseamnă că cine va câştiga, gata, e campioană. Maisunt şi alte echipe. Însă normal că ar trebui săcâştigăm", a spus acesta.

El Clasico: FC Barcelona - Real Madrid se dispută, astăzi, de laora 22.00, în etapa a XIII-a a campionatului Spaniei. Înainteaacestui meci, Real Madrid are cu un punct în plus în clasament faţăde FC Barcelona.

Sursă video: AS

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.