VIDEO CENZURĂ la Real! Fanii n-au fost lăsaţi pe stadion cu mesaje anti-Valdano! Mourinho: "Ori plec eu, ori pleacă el"

25 ian 2011 14 afişări Campionate Externe

Conflictul dintre Jose Mourinho şi Jorge Valdano este departeade a fi încheiat. Cameramanii de la Canal+ au surprins o scenădesfăşurată pe Santiago Bernabeu, chiar înaintea meciului cu RealMallorca. Pe imagine se poate vedea cum stewarzii le interzicfanilor să afişeze mesaje anti-Valdano, după conflictul acestuia cuJose Mourinho pe marginea transferurilor. Scenele cu siguranţă nuvor fi pe placul lui "The Special One".

Portughezul a reuşit să atragă simpatia publicului de pe Bernabeuşi fanii sunt de partea sa, ei dorind să-şi afişeze susţinerea prinmesaje etalate la meciul cu Mallorca. Cele anti-Valdano au fostinterzise însă. Nu şi cele prin care suporterii îşi declarauafecţiunea pentru Mourinho.

Noutăţile vin însă pe bandă rulantă. Jurnaliştii de la AS.com scriuastăzi că ruptura dintre Valdano şi antrenor se adânceşte pe zi cetrece. Mourinho l-a interzis la vestiare pe directorul sportiv alclubului şi l-a pus pe Florentino Perez într-o postură extrem dedificilă: "În iunie, ori plec eu, ori Valdano", a fost mesajul lui"Mou" pentru şeful cel mare de la Real. Cu toate acestea, Valdanospune că n-are nicio problemă cu fostul antrenor al lui Inter. Maimult ca sigur, decizia va fi luată în funcţie rezultatele pe careMourinho le va avea.

Sursa video:As.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.