VIDEO Agüero, bucuros că a devenit "cetăţean"! Primul interviu acordat la Manchester City

29 iul 2011 1675 afişări Campionate Externe
VIDEO Agüero, bucuros că a devenit "cetăţean"! Primul interviu acordat la Manchester City VIDEO Aguero, bucuros că a devenit "cetăţean"! Primul interviu acordat la Manchester City

Sergio Agüero a acordat primul interviu după transferul al Manchester City, chiar pentru postul deteleviziune al clubului englez.

Bine ai venit la Manchester City! Putem începe cu câteva întrebăride ordin personal pentru Kun Aguero? Spune-ne ceva despre tine, oinformaţie pe care nu o găsim pe internet.

Duc o viaţă absolut obişnuită. Încerc să mă joc cu fiul meu zi dezi. Mă joc pe playstation, mă plimb când am timp. Nu am un ritmdiferit de oamenii normali. Am o viaţă de culplu normală. Joc golfdin când în când. Am chiar şi o echipă de curse auto în BuenosAires. Îmi place să merg din când în când să merg să o încurajez.

Ştii ceva despre mâncarea din Anglia?
Zabaleta mi-a zis ceva de un magazin de unde pot cumpăra carneargentiniană. Aştept să mi-l arate.

Crezi că va trebui să-ţi schimbi stilul de joc pentru a te adaptaîn Anglia?

Nu cred că voi avea probleme de acomodare. Voi asculta indicaţiileantrenorului şi voi încerca să mă ridic la nivelulaşteptărilor.

Ai jucat împotriva lui David Silva şi Yaya Toure în Spania,acum îţi sunt colegi. Care sunt calităţile lor?
Sunt nişte jucători foarte buni, cu multe calităţi. SUnt norocos căvoi juca alături de ei.

VEZI INTERVIULINTEGRAL ÎN PLAYERUL VIDEO

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.