DEJA VU HORROR! Imaginea care răscoleşte suferinţele Craiovei va face înconjurul lumii! VIDEO S-a întâmplat sub ochii lui Dan Petrescu

27 sep 2012 8620 afişări Campionate Externe

O imagine care a făcut vâlvă în România în primăvară ar putea face înconjurul lumii, plecând din Rusia! Totul s-a întâmplat sub ochii lui Dan Petrescu, cel care a văzut de la faţa locului iadul declanşat de fanii lui Torpedo şi Spartak Moscova, cei care s-au aliat într-un război înaintea meciului de Cupă pe care Torpedo l-a avut cu Dinamo Moscova.

Cel puţin 20 de fani au fost arestaţi în lupta la care au luat parte peste 100 de suporteri. Imaginea zilei l-a avut însă în prim plan pe unul dintre jandarmii implicaţi în acţiune.

Fotografia le va răscoli cu siguranţă sentimentele fanilor Craioevi, cei care au avut de-a face cu forţele de ordine în primăvară, atunci când oltenii au avut un marş de susţinere a echipei la Bucureşti.


Ce s-a întâmplat atunci? Unul dintre jandarmi a fost acuzat de violenţă gratuită de către unul dintre manifestanţi. În plus, imaginile au scos la iveală un cadru şocant: reprezentantul forţelor de ordine îşi făcea "meseria" avand ţigara în gură, lucru care a scandalizat la momentul respectiv victimele din rândurile suporterilor.

Ce s-a întâmplat în Rusia? Imaginile arată clar cum unul dintre jandarmii implicaţi în lupta de stradă cu suporterii îşi face meseria fără a renunţa la viciul său, fumatul.

"Nebunai a început înainte de meci, în apropierea stadionului Eduard Streltsov. Aici a avut loc o încăierare în masă a suporterilor lui Torpedo şi Dinamo. S-au aruncat sticle incendiare şi s-au cărat pumni în stânga şi în dreapta. Cei mai mulţi dintre agresori erau tineri, care nu au renunţat la atitudinea ostilă nici când şi-a făcut apariţia poliţia. În luptele de stradă au fost angajaţi aproape 100 de persoane, 20 fiind arestate", scriu ruşii de la newsru.

Odată conflictul stins în afara arenei, s-a trecut la plătirea poliţelor în interiorul stadionului. "S-au aruncat petarde şi fumigene la toate golurile, dar şi înainte de meci. Arbitrul s-a văzut nevoit să întrerupă meciul de mai multe ori: din cauza fumului, nimeni nu mai putea să respire; vizibilitatea era şi ea extrem de redusă. În cele din urmă, s-a ajuns la o nouă revoltă a suporterilor, motiv pentru care arbitrul a decis întreruperea definitivă a meciului", mai scriu ruşii.


Vezi imaginea în playerul video, începînd de la secunda 28.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.