Cristiano Ronaldo a recunoscut că i-a cumpărat tăcerea lui Kathryn Mayorga! Documente-bombă depuse la dosar, în procesul în care este acuzat de viol

19 aug 2019 12474 afişări Campionate Externe

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a recunoscut public că a plătit 375.000 de lire către Kathryn Mayorga, femeia care susţine că a fost violată de starul portughez în 2009, conform unor documente obţinute de TMZ Sports. Mayorga a spus că a luat bani de la CR7 în 2010 pentru a muşamaliza totul şi ar fi semnat un contract de confidenţialitate.

Mayorga şi Ronaldo s-au întâlnit într-un club de noapte în iunie 2009, apoi aceasta ar fi mers cu Ronaldo în camera de hotel unde susţine că ar fi fost violată de starul portughez. Kathryn Mayorga a mers la poliţie, dar niciodată nu l-a identificat pe Ronaldo după nume, ci l-a descris ca fiind "un fotbalist supercunoscut". Totul până în 2018, când Mayorga l-a acuzat public pe Ronaldo, iar autorităţile au deschis o anchetă, în urma căruia a reieşit recent că Ronaldo nu va fi acuzat, din lipsă de probe.

Cristiano Ronaldo a negat cu vehemenţă acuzaţiile. Mayorga a depus o acţiune civilă împotriva lui Ronaldo, iar acum portughezul a depus noi documente la dosar, prin care solicită judecătorului să renunţe la caz. Interesant este faptul că, în aceleaşi documente, Ronaldo recunoaşte că i-a plătit 375.000 de lire lui Kathryn Mayora.

"Domnul Ronaldo i-a plătit reclamantei 375.000 de lire, iar ambele părţi au convenit să ţină confidenţială presupusa întâmplare", se arată în documentele noi ajunse pe masa instanţei. Ronaldo explică în acele hârtii că plata sumei nu reprezintă faptul că a recunoscut acuzaţiile, ci doar o modalitate de a ţine totul departe de presă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.